Great place to work

Great Place to Work®

Meda Pharma is ook in 2015 uitgeroepen tot Great Place to Work®! Wij nemen om de twee jaar deel aan dit medewerkersonderzoek. 

Great Place to Work stelt elk jaar lijsten samen van bedrijven die in aanmerking komen voor de titel ‘Beste Werkgever’. Jaarlijks doen wereldwijd 6.000 organisaties mee aan dit onderzoek.
Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, de trots en het plezier binnen organisaties. Werknemers percipiëren hun organisatie als een Great Workplace wanneer ze vertrouwen hebben in de mensen voor wie ze werken, trots zijn op wat ze doen en plezier hebben met de mensen waarmee zij werken.

Wat maakt het werken bij Meda Pharma  zo ‘Great’?  Dat heeft te maken met onze unieke cultuur. Samenwerken in een uitdagende, warme en open sfeer. Vertrouwen hebben in elkaar en trots zijn op wat we samen bereiken.
Hoe we dat doen? Medawerkers krijgen uitzonderlijk veel vrijheid en verantwoordelijkheid in hun functie, zij geven zelf kleur aan hun baan en krijgen alle mogelijkheden om het beste te halen uit zichzelf en hun werk. Maar niet alleen uit zichzelf, ook uit elkaar. Want we doen het samen, met veel drive en energie. Teamwork vinden we belangrijk: elkaar aanvullen, inspireren, uitdagen, van elkaar leren en vooral ook veel plezier met elkaar hebben!

Onze manier van werken maakt dat Medawerkers creatief zijn, het lef hebben om zich buiten de gebaande paden te begeven en diensten rond onze kwaliteitsproducten  ontwikkelen waar onze klanten blij van worden.  Daar doen we het voor: een blije klant = een blije Medawerker. We zijn er trots op dat we ons tot de ‘Beste Werkgevers van Nederland’ mogen rekenen!